Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2020 11:21 - “Отстранете причината - тогава ще изчезне и болестта.”- Хипократ
Автор: ivanik Категория: Лични дневници   
Прочетен: 539 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 31.10.2020 10:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Как в действителност се разболяваме?

“Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на паразити и/или замърсители.

image

Неща, които или пропълзяват, или проникват в нас и токсини
 — неестествени химикали, които ние вдишваме или поглъщаме, без да знаем това.

Живите неща са големи или малки: от червеите, които можем да видим с просто око, до микроскопичните бактерии, вируси и гъбички. Неживите неща са замърсителите във въздуха, храната, метала по зъбите и козметиката.

Натрупването на много замърсители в организма ни пречи на унищожаването на нашествениците и освобождаването ни от тях. Така постепенно с възрастта или с развитието на някои заболявания, нашествениците взимат връх и ни побеждават. Всяка болест е израз на един и същ процес.

Добрата новина е, че нашето тяло може да възстанови суверинитета си, като изхвърли нашествениците. Ние можем да го подпомогнем, като го прочистим от замърсители. За щастие не се налага да извършваме цялата работа сами. Ние трябва само да помагаме. Нашето тяло притежава забележителна мощ да се справя само. Задачата става лесно изпълнима със свеждането на всички хронични болести до два проблема. Влошеното здраве може да се подобри и дори процесът на стареене може да се подложи на обратно развитие. Възвръщането на здравето ви е вашата награда за положените усилия.

Благодарение на новите постижения в електрониката и технологията паразитните нашественици могат да изчезнат само с едно щракване на превключвателя. Предотвратяването на тяхното завръщане е по-голямо предизвикателство. Благодарение на тези постижения замърсителите също могат да бъдат открити и отстранени в рамките на няколко дни преди да настъпят трагични последици.

 

ДВЕ ЗЛИНИ СА В ОСНОВАТА НА БОЛЕСТИТЕ

Да кажем още веднъж нашето ново разбиране за здравето в контекста на болестта:

image

♦ Ние имаме само два проблема: паразити и замърсители. Паразитите са всичко онова, което живее в нас, използвайки нашата храна и оставяйки ни отпадните си продукти. Замърсителите са намиращите се в нас токсични вещества, затрудняващи работата на органите ни. Паразитите и замърсителите са отговорни за всички наши проблеми.
♦ Нашите тела се опитват да ни освободят от паразитите и замърсителите, образувайки камъни, секреции, отоци, възпаления и доброкачествени тумори. Ние развивамедефицити и увреждания.
♦ Накрая настъпва някакво трайно увреждане. Косата ни посивява, развиваме катаракти, гръбнакът ни се изкривява, нервните клетки загиват, мускулите атрофират. Ние се превръщаме в развалини.”
                                  

 Д-р Хулда Кларк

ПЪТЯТ КЪМ ДОБРОТО ЗДРАВЕ

Отстранете причината - тогава ще изчезне и болестта.”- Хипократ

image

Унищожаването на нашествениците е лесно — просто си вземаш и използваш апаратът ZAPPERLUX, който да го направи! ZAPPERLUX е съвременен микропроцесорен апарат за биорезонансна терапия – честотен генератор. С него убиваш всички паразити, бактерии, вируси и гъбички.

 

След това отстрани токсичните плесени, метали, химикали от храната си и нещата, които употребяваш.

За да ускориш оздравяването използвай билки и специални хранителни добавки.

image

 

Виж повече за биорезонансния апарат тук.




Гласувай:
0



1. morskipesni - Много здраве има Хулда.
25.10.2020 15:11
Биезонанс има когато се печеш на сънце, когато си в хармония, когато обичаш, когато слушаш ИСТИНСКА музика слушаш птиците или пееш. Сзщото като четеш молитва към Бог или медитираш чрез ИСТИНСКА духовна литература или поезия. Рзонансът е вече направен- от Бог. Бактериите които са в нас са ни необходими, няма защо да ги изтрепваме.
цитирай
2. ivanik - Много здраве на вярващите само в Бог!
26.10.2020 15:33
Това си е лично ваше мнение и нагласа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ivanik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 118194
Постинги: 55
Коментари: 33
Гласове: 105
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031