Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2016 00:17 - Лек за рака сътвориха български учени, без аналог в света!
Автор: ivanik Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3673 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.10.2020 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

imageНямам търпение да споделя информацията за най-новото решение срещу чумата на нашето съвремие – раковите заболявания. Предлагам на вниманието ви презентацията (със съкращения) на д-р Крум Бърдаров, създателят на този продукт, в основата, на който е концентрат от билката котешка стъпка.

„Известни данни за действие и приложение на растението

Някои традиционни приложения на Котешката стъпка (Clinopodium vulgare) са свързани със стимулиране на регенеративните процеси на организма, благоприятно действие върху кръвоносната система, усилване съпротивителните сили на организма. Препоръчва се при гинекологични заболявания, миома на матката, простатит, бъбречнокаменна болест. Споменава се като средство за изчистване на артериалните плаки и действа благоприятно при смущения в кръвоносната система. Котешката стъпка проявява и антидиабетично действие.

Полен от билката, приложен външно върху прорезни рани, значително скъсява времето на кървене, даже при сериозни прорезни рани на феморалната артерия. Вероятно поради това, в миналото в България билката е била наричана Хайдушка билка и Билка на Левски - хайдутите са налагали раните си с нея, а Васил Кунчев (Левски) е познавал билката и е лекувал хора с нея когато е бил дякон. По-голямата част от източниците на тези сведения не са научни, често информацията се предава от уста на уста и от поколение на поколение, сега чрез Интернет, но именно от там започва научният интерес към растенията от видовете Clinopodium в края на деветдесетте години на 20ти век.

Клиновитал (хранителна добавка)

Получените данни позволиха разработването на нова хранителна добавка, в която централно място заемат екстрактите получавани от Котешка стъпка. За получаване на балансиран и диверсифициран прием на хранителни фитонутриенти, във формулата са добавени Арония и гроздето Мавруд, а технологията на получаване е съобразена така, че да запазва състава и биологичната активност на компонентите на продукта.

Освен с изключително богатия си състав, който доставя на организма ни разнообразие от фитонутриенти, които не можем да си набавим само с храната, високата концентрация на сапонини благоприятства усвояването и на други полезни вещества от организма ни.

Не на последно място, широкото използване на билката Котешка стъпка и собствените ни експерименти доказват нейната безопасност при консумация, което бе основно съображение за пристъпване към разработването на Клиновитал.

За да може екстрактите от растението да проявят своите благотворни за здравето свойства е необходимо приемането на големи количества, което не е практически удобно в домашни условия. Затова екстрактите, които ние в ИноБиоТех получаваме са силно концентрирани, като по този начин се постигат концентрации, в които билката проявява своите анти-канцерогенен, ДНК защитен, антиоксидантен, тонизиращ и имуноукрепващи ефекти.

Нещо повече, Приемът на Котешка стъпка посредством хранителната добавка Клиновитал е наистина приятен и вкусен, благодарение на концентрираните студенопресовани сокове от мавруд и арония.

Клиновитал е течна хранителна добавка с бързо и лесно усвояване от организма и удобен и приятен начин на употреба.

Силно концентрираните екстракти от котешка стъпка, които влизат в състава на Клиновитал са силно горчиви и трудни за прием под друга директна форма. В рамките на Клиновитал приемът им е приятен и лесен.

Високата концентрация на сапонини в Клиновитал:

- Имат благоприятен ефект върху кръвните нива на холестерола.

- Сапонините намаляват кръвните нива на холестерол пречейки на неговата реабсорбция.

- Сапонините имат антитуморно и антимутагенно действие,

изтъквани в редица научни публикации, като по този начин намаляват риска от развитие на карциноми, като ограничават техния растеж и жизнеспособност.

-   Растенията синтезират сапонините за борба с инфекциите причинявани   от   паразити.   Сапонините   са изключителен имуностимулант. При употреба от човека те предпазват от вируси и бактерии.

- Редуцират загубата на костна плътност. Особено стероидните сапонини.

- Изключително силен антиоксидант. Този ефект помага при намаляване риска от рак и сърдечно-съдови заболявания.

И това не е всичко. Концентрираните под вакуум и ниска температура екстракти от гроздето Мавруд и Арония осигуряват още един източник за набавяне на изключително ценни и полезни вещества посредством Клиновитал.

Аронията съдържа, органични киселини, пектинови и дъбилни вещества. Има високо съдържание на витамин Р - до 3000 мг%, и това е единственият плод у нас с такова съдържание на витамин Р. Следват витамините С, К, В, B1, В2, В5, В9. Съдържанието на йод в аронията е 3-4 пъти по-голямо от другите плодове. Помага на обмяната, кръвообразуването и тонуса, стимулира щитовидната жлеза, активизира пропускливостта и еластичността на кръвоносните съдове.

Хранителната добавка Клиновитал е един чудесен начин за превенция и борба със съвременните болести, преди те да са се появили.

Клиновитал е 100% натурален продукт. Не съдържа консерванти, оцветители, допълнителни аромати и изкуствени добавки. Подходящ е за вегани и хора ориентиране към употребата на автентични напълно природни продукти.

За кого е подходящ Клиновитал?

За хора подложени на стрес и предразположени към ракови заболявания, такива които имат раково болни в семейството си и желаят да са защитени от ракови заболявания.

За сърдечно болните, за диабетици или склонни към диабет и с начална форма на диабет, за пушачите.

 

Как се приема Клиновитал и по колко?

За увеличаване съпротивителните сили на организма се препоръчва приемането на 10мл от сиропа всеки ден.

За интензивна профилактика на рак и при пушачите се препоръчва прием два пъти дневно по 10 мл от сиропа.

При хора с ракови заболявания или склонни към рак се препоръчва приемане на 40мл (два пъти по 20мл) дневно.

Клиновитал   не  се   приема   по   време   на  химиотерапия.

Прекратява се употребата му най-малко 2 седмици преди химио или лъчетерапия; Клиновитал може да се приема най-малко две седмици след приключване на химиотерапия или лъчетерапия.

Как да си набавите Клиновитал ?

image 
http://zdraveimoezdrave.com

 Опаковка:  250 мл. концентрат

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ivanik
Категория: Лични дневници
Прочетен: 118189
Постинги: 55
Коментари: 33
Гласове: 105
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031